Olen tässä miettinyt pääni puhki, mistä johtuu jumalaton palelu! Onko se sitä että laihdutus on käynnissä vai sitä, että on liian vähän energiaa ja keho menee säästöliekille ja alkaa säästämään lämmöntuotannossa? Paino on pudonnut reilun kilon viikon aikana, mutta uskon siinä olevan turvotusta / nesteitäkin. Syön tasaiseen tahtiin tiukan ruokavalion ohjeistuksella, ja Jannella on siihen tulossa muutoksia ensimmäisen kahden viikon startin jälkeen. Saas nähdä mitä se pitää sisällään!

Mieliala on vähän heitellyt suuntaan ja toiseen, mutta pääsääntöisesti jaksaminen on ollut parempi. Tosin aamuherääminen tuntuu olevan vaikeata, siihen ei taida auttaa mikään! 😀 Iho voi paremmin, kaikki pintarasvaisuus on hävinnyt? Olen pitänyt itseäni aina ”sekaihoisena”, mutta nyt näyttäysi siltä että iho alkaa olemaan ”normaali”. Myös jatkuvat kutinat ja ihottumat ovat helpottaneet jo pelkästään viikon aikana – tämä on ihan uskomattoman hienoa! Ja vielä yksi iso uutinen, uni on alkanut tulla silmään ihan itsestään ja ajoissa!

Olen lenkkeillyt Dexterin kanssa, joogannut, kotijumpannut ja taukojumpannut! Paljon on siis tapahtunut jo viikossa muutosta entiseen Siniin. Ennen tuli vain istuttua päivät pitkät koneella, nyt sitä liikuskelee jo ihan huvikseen! Ja energiataso on aivan toinen! Välillä tekee oikein mieli hyppiä ja pomppia, tehdä vatsoja, tanssia lasten kanssa jne. Tämä on uutta!

Kovasti odottelen jo viikonlopun salitreeniä ja Jannen piiskausta! Kyllä sitä saa itsestään enemmän irti kun on joku katsomassa ettei heti luovuteta, kun joku liike alkaa tuntua ylivoimaiselta. Trainerin kanssa on muutenkin turvallisempaa, hän huolehtii että liikkeet tehdään oikeaoppisesti ettei tule tapaturmia! Pelkästään jo kahvakuulan perusheilautus on haasteellinen jos kukaan ei neuvo tarkasti asentoa ja muuta ohjeistusta! Sama pätee muihinkin liikkeisiin, vaikka eivät ne mitään ydinfysiikkaa olekaan.

Viikonloppuna odottaa yhdet tai kahdet treenit, niiden videoiminen sekä porukkaamme liittyy ammattivalokuvaaja Jukka Kinnunen! Mahtavaa saada kunnollisia kuvia!!! Ensi viikolla suuntaan Helsinkiin treenaamaan.

PS. Harmitti tuossa, kun edellinen bloggaukseni jäi keskeneräiseksi, olin kirjoitellut joogasta pitkän pätkän ja muutenkin kaikista fiiiliksistä – ja kas kummaa, tekstit hävisivät julkaisun myötä jonnekin bittiavaruuteen! Noh, voin onneksi palata joogan saloihin aina kun siltä tuntuu – se on muuten mahtava harrastus! <3