Meidän perheelle iski parisen viikkoa sitten influenssa ja ollaan sairasteltu vuoron perään lasten kanssa. Itselläni on vielä vähän yskää ja kurkku on ollut kipeänä. Olen joutunut olemaan pois kuntosalilta ja se on tuntunut tosi ikävältä. Ikävimmältä tuntuu se, ettei paino ole pudonnut siinä tahdissa kuin suunniteltiin, vaikka ruokavalio on ollut sama. Liekö tullut joku tasannevaihe ja keho hakee balanssia? Trainerin kanssa sovittiin, että kokeillaan kaksi kertaa viikossa erittäin niukkaa ruokavaliota jota olen nyt toteuttanut tällä viikolla ensimmäistä kertaa. Alkuun se tuntui todella vaikealta, varsinkin kun oli kotona kipeänä eikä ollut sitä perusarkea, jonka pohjalta olisi ollut helppo tehdä ruokavalio ja ateriaväli sopivaksi. Minulla on ollut myös se kuuluisa motivaatiopula, joka tuntuu iskevän aina jossain kohdassa.. Lähinnä on ollut vaikea suhtautua siihen, ettei paino putoa eikä pääse salille. Tuntuu, että on huono ihminen, jos ei saa tehtyä sovittua treeniohjelmaa. Onneksi flunssa alkaa talttua ja ensi viikolla pääsen taas treenaamaan vanhaan malliin! Jospa se motivaatio alkaa taas siitä nousemaan?

Puhdistamon tuotteet ovat olleet kyllä niin loistavia, ettei voi muuta kuin kiittää ja kumartaa. Uudeksi lemppari välipalaksi olen ottanut kourallisen cashewpähkinöitä ja pari ruokalusikallista gojimarjoja. Aivan tautisen hyvää! Nykyään ei ota pannuun enää se, kun muut vetävät nenän edessä karkkia, pullaa, jäätelöä ym. Minulla on omat herkut! Ja ne ovat jumalaisia! Tässä on tullut huomattua myös se, että välillä käy jopa sääliksi muita jotka taistelevat ylipainon kanssa, eivätkä osaa soveltaa ruokalistaansa järkevämpään malliin. En kuitenkaan itse kehtaa alkaa neuvomaan, ellei minulta sitä kysytä 😉 Joku saattaapi vaikka suuttua…

Gojipure-goan-cashew-nuts-dryfruits-gift-box-400gm

Jannen kanssa treenattiin pari viikkoa sitten ja nyt kaavaillaan seuraavaa treenikertaa Helsinkiin. Samalla olisi urheiluhierojan käynti. S-nivel on alkanut reistailemaan taas ja on arka, sekä tuottaa kipua tietyissä asennoissa. Myös joogassa se alkoi kipuilemaan ja estää tekemästä tiettyjä lihaskuntoliikkeitä. Ei hyvä. Mutta onneksi tiedän, että Inkisen Mika saa sen taiottua pois. On se aikamoinen welho <3

Muutoin elämä on ollut aika kiireistä. Arki menee koulussa, illat etätehtävien ja lasten kanssa (ensi viikolla myös treeneissä), ja viikonloppuina olen tehnyt yrittäjähommia ja lukenut tentteihin. Ylimääräistä ”oleskeluaikaa” ei tunnu enää löytyvän. En tiedä sitten onko tämä hyvä asia vai huono, ei ole ainakaan tylsää!

Nyt pitäkää peukkuja, että treenit lähtee taas kulkemaan ja flunssat selätetään taas pitkäksi aikaa! ….ja että se paino alkaa taas putoamaan!

– S